Chirurgie orală Implantologie Parodontologie

A-PRF (Advanced platelet Rich Fibrin):Reprezinta ultima tehnologie in chirurgia dentara si implantologie ,scurtand cu pana la 50% timpul de vindecare dupa interventiile de chirurgie.A-PRF reprezinta metoda avansata de obtinere a membranelor de vindecare din plasma bogata in trombocite si factori de crestere si folosirea lor in interventiile chirurgicale stomatologice.
A-PRF este o tehnologie bazata pe activarea propriilor plachete sangvine (ale pacientului) pentru stimularea, regenerarea si accelerarea vindecarii tesuturilor.
Factorii de crestere din membranele A-PRF sunt eliberati treptat iar actiunea lor duce la o vindecare rapida inca din primele zile dupa interventia chirurgicala stimuland formarea vaselor de sange noi si implicit aportul de factori nutritionali si de vindecare in zona grefata, A-PRF-ul contribuie decisiv si in faza de consolidare a rezultatelor obtinute.
Membranele A-PRF pot fi folosite in amestec cu materialul de grefa osoasa pentru a stimula fixarea celulelor pe suprafata de titan a implanturilor dentare.
A-PRF reprezinta varianta din care rezulta un concentrat fluid, bogat in trombocite si imbogatit cu leucocite ce contin multipli factori de crestere si numeroase alte celule, obtinute prin centrifugarea sangelui.

Membrana este folosita in urmatoarele servicii:

– chirurgie orala;
– parodontologie;
– implantologie.

23 dec., 2021

Piezochirurgia

Beneficii: – Foarte puternic, fiabil şi intuitiv, Piezotome Cube îmbunătăţeşte semnificativ experienţa procedurilor chirurgicale osoase. – Performanţa impecabilă a echipamentului combinată cu expertiza clinică a specialistului deschid calea către tratamente… Citește mai mult
EnglishRomanianTurkish